Kees Kras

Kees Kras

Onderneming, Financiering en zekerheden, Bouw

Kees richt zich in zijn praktijk op ondernemers. Hij heeft ruime ervaring met financiering en zekerheden, ondernemingsrecht en bouwrecht. Hij adviseert en procedeert over deze rechtsgebieden.

FOCUS advocaten

Kees Kras

Kees richt zich in zijn praktijk op ondernemers. Hij heeft ruime ervaring met financiering en zekerheden, ondernemingsrecht en bouwrecht. Hij adviseert en procedeert over deze rechtsgebieden. In 2022 heeft Kees de Grotius-specialisatieopleiding Financiering & Zekerheden succesvol afgerond.

Kees heeft een groot aantal vaste cliënten waar hij al vele jaren bij betrokken is. Zijn werkzaamheden voor deze cliënten lopen uiteen van het oplossen van een aandeelhoudersgeschil, het procederen over de nakoming van een aannemingsovereenkomst, tot het opstellen van diverse overeenkomsten.

Rechtsgebieden
Nevenactiviteiten
  • Specialisatieopleiding Financiering & Zekerheden – Grotius Academie
  • Leergang Vennootschaps- en Ondernemingsrecht – Vrije Universiteit
  • Insolventierecht – OSR

Rechtsgebiedenregister

Kees heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Ondernemingsrecht

Deze registratie verplicht ertoe dat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten op ieder geregistreerd bericht hoofdrechtsgebied worden behaald.